sakta men säkert…

idag var det läge igen!

har som tagit hjälp att planera så det inte är så att jag tokmekar hela tiden.. utan gör andra saker med..
idag var vi flera som åkte dit först och bytte till sommarhjul åt en som vi känner.
Kul att vara flera så!

jag stannade sen kvar o fixade lite med mitt..
Fortsatte med sågen som jag väntat 3år på att laga.. den small nån gång och sen vart det inte lagat.. har släpat med materialet dock.. skall bara försänka skruvarna och ev lacka..

 

under tiden fick domkraften sin årliga fyllning.. sist fick jag göra det på parkeringen.. så det var riktigt lyxigt att vara inomhus!

 

på bilen då fick jag rensat front-panelen eller va man skall kalla den.. lossade på fläktmotorer och huvlås.. ett tag hade jag fipplat bort mittenskruven till en av fläktarna.. det hade väl inte gjort nåt om den inte vatit vänstergängad.. lite irriterande men den kom tillbaka! 🙂

Fick sen loss hela kabelhärvan till motorn.. så gott att se hur saker hänger ihop för mig.. att ha haft isär bilen en gång göra att jag lättare kan felsöka sen.. så nu är framsidan av motorn ren! från kablar o slangar iaf!

 

 

Sen är det denna då.. hoppas få in den svarta nu snart så jag kan börja se vad som går att använda där ifrån.. det är för kallt ute än för att meka där..

lite skönt att inte ha panik.. behöver kika lite efter alternativ nu..
plockade sen ihop o snyggade upp lokalen igen.. så andra kan vara där..

 

tog ett kort på ventilerna på toppen som satt i den svarta.. såhär ser det ut när kamrem gått av.. ställde en riktig brevid för att visa hur dom skall se ut 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *