Alla dagar kan inte va bra!

Glad över att ha bytt till mig en vattenpump eller två.. så hade jag bilden av att det ”bara var” att slänga ihop o hälla på vatten o starta upp..  jodu..

Var först på förmiddagen o hämta pumpen hos syrran och sen till Swedol för en gängtapp.. drog av en bult och måste gänga om där.. Köpte tillhörande borr och det är nu första settet av det slaget jag har! har alltid drömt om gängsats men har inte varit i behov så innan.. inte helt ötertygad om att det funkar nu med värt att prova..

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vattenpumparna är ju begagnade men tanken är mest att få ett tätt system och se om det är mer som är sönder.. o sen om det behövs byter jag till en ny pump då..

Allt jag gör känns för jävligt första gången.. speciellt idag då allt har strulat.. ont överallt o ser dåligt.. måste ersätta det där lysröret som pajade för ett tag sen.. blir så arg när jag inte ser..

 

Den i mitten såg bäst ut den vänstra är den gamla…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Först bråkade en plastkant jag inte såg från början.. så pumpen  kom inte i rätt läge..  apa o ligga på rygg o inte komma åt..

Sen när jag ätit o vilat skulle jag ha dit kamremen men då var det helt kört med även det.. bara stänga ner allt o gå in.. kollade nu då är det en spännrulle till o det är den man skulle lossat..

Men inget är sönder så det är bara stoltheten att inte alltid lyckas.. Skall vila nu o samla tankarna..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *