RSS
 

läsare?

29 jun

är det nån mer än Pappa o Veiko som läser här? 🙂

skriver mest bara för egen del.. förr lade jag upp saker manuellt.. nu kom ju blogg funktion o för mig är det ”baklänges” nu är det ju ”taggat” allt så jag lever på att till vintern eller lugnare tider kan jag använda materialet och göre en historisk beskrivning av hur allt gick till…

syftet med det jag gjort hittills med denna ”svarta 405a” är ju dels att ha en bil o köra med.. men även att få bryta en dålig trend jag var inne på att bara sitta hemma vid TV´n

Projektet gick över förväntan och har gett mersmak.. mycket i mitt liv har upprepat sig.. som att tappa fokus och saker bara faller.. nu när jag börjar bli medveten så är jag nyfiken på att se det med lite distans och göra aktiva val för att fortsätta med sånt som funkar och förändra sån som funkar mindre bra =)

om ni vill notera att ni läser här lägg gärna in en kommentar eller skicka ett mail på bilen(at)ottis.se

🙂

 
4 Comments

Posted in bloggfix

 

Leave a Reply

 

 
 1. Jörgen

  2011/06/29 at 08:10

  Hej Fredrik!
  Hittade din sida av en slump i våras och har ”tittat till” den emellanåt.
  Ha det bra.
  /Jörgen i Varberg

   
  • admin

   2011/06/29 at 08:53

   Hej!
   va glad jag blir 🙂 jättekul att hör av dig!
   hade tänkt komma ner nu i Juli men det blir inte.. kan bli senare i höst istället.
   Kan höra av mig på något sätt då 🙂

    
 2. Pappa

  2011/07/03 at 09:11

  Hej ! Å jag fortsätter läsa !! :)..Kram

   
 3. Ekis!

  2013/11/12 at 19:43

  Jag läser den Ottis!! 🙂
  Kommer hålla ett litet öga på den nu när jag vet att den finns..
  Saknar våra prat/öl stunder hemma på din altan..