RSS
 

Brand!

26 maj

Hade sån tur idag

Vi tog bilen och körde mot stan.. efter 500m så började det lukta och ryka.. fick panik o stanna bilen, snabbt ut o vred av säkerhetsbrytaren.. Det var nog räddningen!

När förra ägaren kopplade in ny generator så bytes det till en modern med inbyggd laddningsrelä.. jag tog bort det gamla reläet i vinter men insåg inte då att tidigare gick strömmen från batteriet via relät till tändningsnyckeln.. jag har haft i bakhuvet sen jag felsöker stereo att nåt är tokigt men kunde inte sätta finger på det.. Så i princip fick vi strömmen genom instrumentbelysning innan.. Så denna kabeln kom mot godset och blev kortis..

ett par sekunder till och hela bilen tagit eld.. nu gick det rensa ut denna kabel som smälte och göra om.. Så glad vi satte in brytaren!

 

Leave a Reply