på det igen!

Vaknade piggare idag!

Backade in den röda igen o får se om det går att få den att klara besiktning och hålla över vintern.. kan inte bestämma mig för vilken jag skall använda..

Började med att riva ut förarstolen.. den har varit lös sen bilen köptes.. vet inte varför det inte blivit av innan.. den sitter inte jobbigt fast..
sen riva ut instrumentpanelen..

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Väldans glad då det var elektronisk hastighetsmätare!!! fick för mig att det inte var det och erfarenheten säger att det alltid blir strul med wire efteråt annars 😉

Det är varvräknare och oljetryck som inte har funkat.. det kanske är detsamma för andra men jag blir tokig om saker finns o inte funkar..
Felsökt på olika sätt o fann nog att kablar fram är riktiga.. så det är nog själva instrumentet..

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

baksidan såg inte så ren ut.. nu kan jag inte mycket om kretskort o så… satt nu o tittade på det oförstående i 10min o kom inte fram till nåt 😉 skall se om jag känner nån som kan..

Tittade över c-lås lite.. ev hitta ett glapp i förardörren som gjorde att ibland låste inte andra dörrarna upp… ”blippen” fick jag inte till.. skall kolla med nya batterier sen..

Skall se över kylfläktarna fram med.. har aldrig hört dem gå och den blir rätt varm på sommaren.. men allt var så tillslutet.. Det är nu man skulle haft en skrotad bil med lösa kablar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *