smågrejer hit o dit..

Har inga pengar nu att greja med.. så för stunden är båda bilarna kass haha

Försöker ta loss lite delar från den röda och testa mig fram ändå för att laga tillfälligt på den blå.. men motorfästet gick inte bara att flytta över som jag tänkt.. utan att riva drivaxlar mm.

tog loss ”kuddarna” till bakaxeln har märkt att den röda klonkat lite när jag kör mer på gården o det förklaras nu då den var kass höger bak med.. Så det funkade inte att skifta över heller haha

 

w_DSC_2854

Har för mycket i huvet nu o många bollar i luften som skall sparkas iväg.. idag var första gången som det funkade bra som aktiv vila bara att pusta o pilla lite.. kollade på dimljusen.. ramen runt som håller glasen fattas som på många av dessa.. de sitter utsatta för slask o salt… använder aldrig dimljus så egentligen skulle man bytt dem till xtraljus.. men bara för att stilla tankarna lite ritade jag upp ramen o funderar lite 😉

w_DSC_2855

 

Det är ändå en fördel att kunna riva hur man vill på en bil för att testa sig fram..

 

S16 är ändå rätt kul att köra mot den gamla.. det är 30hk mer och sen man får fast motor o bakaxel kan den nog gå mycket bättre!
Bara att ute tempen funkar och varvräkare gör att det känns som en nyare bil 😉

Fick även grejat med domkraften.. har varit elak på den då kolven stiger av sig själv o går inte under bilen.. visade sig efter tips av en kompis att det var för mycket vätska i.. så enkelt var det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *