Inskolning!

Inser att det är en sak att laga saker.. en annan att gå vidare..

Småpillar o städar.. har dötid med att inte ha pengar nu att köpa in delar, samtidigt som det är saker jag behöver kolla upp innan..
Behöver hitta harmoni med..

Gjorde en hållare till surfplattan.. den är min ”extrahjärna” nu ett tag och behöver en plats där den inte går sönder 😉

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Byggde även vidare på hållaren för skruvmejslar med att göra hål för de små hylsorna.. samt tillslut sätta upp lysrör ovanför kommande arbetsbänk.. har ett skrivbord än så länge, det jag hade när jag mekade moppe för många år sen 😉
alla de grejerna är kvar i skåpen haha

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Men rätt som det var fick jag börjat skruva.. började med att jag skulle ”bara” ta bort plåtburken som luftfilter sitter i för att få komma åt urtappningskran till kylarvatten.. men det var inte så bara…
Inser att denna bilen är från ett helt annat århundrade än mina föregående bilar 😉 Full med underlig teknik.. tillomed batteriboxen har en slags funktion..

Var trött idag med och nu ikväll håller förkylning på att bryta ut.. kan bidra att jag aldrig slog på värmen utan det var rätt kallt ute..

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Så jag borde avbrutit tidigare men allt gick bra ändå..

Det är nu jag börjar inse att det är dags att släppa sargen och inte bara laga utan bygga lite kul.. rensa o göra om 🙂
Börjat testa o fråga saker på klubben med.. avväga mellan att söka så mycket info jag kan själv men sen fråga då andra ofta gått igenom samma saker..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *