RSS
 

Invigning av Peugeot i Varberg!!

03 maj

Då var det dax för invigning av Försäljning i Varberg 🙂

w_DSC_2842

 

Då jag levt med mina gamla bilar o lite utanför allting så är det lite kul att sen nya bilar o tänkte nog senare provköra lite när tid finnes..

w_DSC_2843

Känslomässigt för mig då mycket minnen från mitt första jobb kom fram.. sen var det många andra kända ansikten från människor jag känner i Vbg.. efter 12år i Sollefteå så mixas de man träffat på och hjärnan jobbar fullt på att sortera vilka man känner var o vissa bara till utseendet..

peugeot

1989 i Nov borde detta varit

Vill inte lägga ut de andra utan vetskap så därför skuggade ;)Smidet till skylten som hänger i bakgrunden gjorde jag 😉

Tänkte lite hur det skulle varit om man fortsatt med bilar och inom ett sånt arbete där man går till samma lokal alltid.. Det som hände var att verkstaden gick dåligt och sen var jag inte så säker på mig själv och utvecklades väl inte då de ville..
Det sas att verkstan gick dåligt och jag fick sluta.. Sökte in i lumpen tidigare och släppte då platsen inom flygvapnet för det närmare I16.. träffade där en som hade snickarfirma o sen var det roligare för stunden..

IMGP3675

Fick låna en av bilarna som skulle säljas några veckor, en 205 GTI -85 tror jag det var.. men blinkerspaken var redan slut på den minns jag från första resan hem.. Den var även utan taklucka såg jag nu efteråt.. Kan ha varit ett enkelt larm i den som jag senare hade med mig i andra bilar men vi plockade ut det där då.. Trodde jag hade kvar det men hittar inte det nu..

 

Känner sig gammal då man var med o levererade helt nya Mi16

wb_IMGP3677

Den nya försäljningen i Varberg verkar trevlig så nu kan det bli lättare att kolla upp nya delar till min lokalt innan man kollar Ebay mm. 🙂

Fick två nya pennor till min samling 😉

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 
No Comments

Posted in drömmar

 

Leave a Reply