RSS
 

Jättekliv!

05 Nov

Wow!

Fick ta tag i saker nu när barnen åkte igår..
gjorde lite under tiden de var här o lite igår.. men inget att visa så..

Har bytt ut ryggskottet mot nackspärr :/

Gick rätt okej att komma ut på morgonen men sen efter luch var jag anti 🙁
Var mest att bita ihop o bara gå upp o göra saker..

på förmiddagen fick jag gjort bra saker.. flytta saker igen!! hade tömt där innan och satt upp en hylla.. tömde den och montera ner..
denna delen har varit den mest krävande mentalt då väggen är på väg att falla o en takstol är ovanför den.. så jag har bit för bit tagit bort saker ovanför.. gjort rent.. nu när jag fick bort saker under och ser bättre så om jag bygger väggen på befintligt golv så ligger takstolen på halva väggen 🙂
Kan tillomed senare slå en ny takstol mot den gamla…

vägg-2

 

riva vägg

Efter lunch då fick jag ta mig i kragen och köra in o köpa material… det tar emot då det är så mycket att tänka på.. det bästa vore att köpa hem o ha allt hemma.. men har inte plats nu..

Åkte iaf till Bygg Max o där var tomt på folk så jag kunde i lugn o ro gå o fundera.. De hade inte rätt längder för mig men det löst sig tror jag…

Hade bra tur på vägen hem då… minns nu att på snickarfirman fick jag aldrig binda lasten… stannade en gång och kollade.. då var det löst men när jag kom hem så var bandet bak helt löst 🙁 inget hände då.. förmodligen var det så tungt att det inte åkte nånstans..

 

första inköpet

Väl hemma igen så var jag ju tvungen att börja lite 😉 äntligen få bygga lite mitt i allt rivande o grävande.. började med väggen där el-centralen skall vara.. köpte OSD-skiva o allt för att få det rät från början där.. måste ha ett 3-fas uttag och koppla in belysning nu för att kunna fullfölja resten nu 🙂

vägg-1

En oerhört tung dag! men rätt nöjd att ha kommit igång!
Det är mentalt jobbigt men allt man varit med om.. att våga tro på sig själv o ta beslut.. köpa in saker och göra val…

 
 

Leave a Reply

 

 
 1. Ekis!

  2013/11/12 at 18:52

  Jag är imponerad av din anda Ottis!

  Kul att se allt bli dokumenterat.

  Mvh Micke

   
  • admin

   2013/11/13 at 22:12

   Tack 🙂